Städning av intuitionskanalerna

Under den här behandlingen städas, rengörs och aktiveras dina 4 intuitionskanaler. Du kommer att kunna uppleva mer med dina sinnen efter behandlingen. Var uppmärksam på förändringar i vardagen. Du kan se, uppleva och känna annorlunda i olika situationer. Lev därför dagarna före och efter med en större medvetenhet hur du agerar, tänker, känner och hanterar olika situationer.

Kvinna som sitter ned och håller tummen
  • Kännandets kanal - Auran, den kännande kroppen, städas och det gör att du blir mer intuitiv
  • Hörandets kanal - Hörandets kanal städas för att höra i det yttre och det inre. Ofta förstärks hörseln och uppfattningsförmågan efteråt
  • Seendets kanal - Seendets kanal städas och tredje ögat aktiveras
  • Vetandets kanal - Vetandets kanal aktiverar hjärtats kunskap och släpper rigida tankemönster

Såhär går det till

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kan komma upp låter du bara fara förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.Du kan mejla och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till.

Behandlingen tar ca 45 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

Kvinna mediterar på ett berg