Tredje ögat aktivering

Under den här aktiveringen får du en rensning av kanalen för det tredje ögat. Tallkottkörteln rensas, städas esoteriskt för att skapa ett bättre genomflöde som hjälper dig att öka din förmåga att se. Tekniken är kraftfull och aktiverar tredje ögat.

Jag energistädar också ditt aura system från tung energi och aktiverar kontakten med jordens meridianer och vintergatans meridianer för att skapa flöde i ditt energisystem. Tallkottkörtelns alla dimensionella nivåer städas också.

Var uppmärksam på förändringar i vardagen. Du kan se, uppleva och känna annorlunda i olika situationer. Lev därför dagarna före och efter med en större medvetenhet hur du agerar, tänker, känner och hanterar olika situationer. Investering: 450 kr.

Kvinna som tittar ut genom fönstret

Såhär går det till

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara flimmra förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

Du kan mejla och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till. Behandlingen tar ca 45 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.