12 Chakra Aktivering

Här aktiverar jag ett kosmiskt flöde genom 144 olika dimensioner i dina 12 chakran. Jag gör en energistädning i auran och etablerar en stark kanal från baschakrat till det 12 kosmiska chakrat. Du får då en inkoppling på jordens meridiansystem, ditt eget meridian system och vintergatans meridiansystem.

Genom 12 chakra aktiveringen får du ett flöde och en kommunikation med alla dimensioner. Det är därför viktigt att du inte går tillbaka i gamla vanor där du tror på beskydd, negativ energi för då sänker du din vibration. Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till.

Investering: 450 kr

Yoga i solnedgången

Såhär går det till

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till.

Behandlingen tar ca 20-30 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.